Open Source software
Hvis der er en ting der er så godt som sikkert med et website - så er det at det vil ændre sig! Med et CMS som Joomla eller WordPress! er det let og enkelt at tilføje eller ændre tekst, billeder, videoer m.m. Du kan redigere og styre indholdet simpelthen blot ved et klik med musen. Yderligere kan du give særlige brugere Webmaster-rettigheder, således at de også kan giver præcis de rettigheder du mener de skal ha' til at redigerer indhold. Lad Q4 Web hjælpe dig med et nyt CMS-web site i dag.

Om Q4

Det begyndte med BellCom – og så blev det til Q4.

BellCom blev stiftet i 1996 som en af de første Internet-virksomheder i Danmark. I begyndelsen blev der alene arbejdet med relativ simpel HTML web udvikling, som var standarden på den tid. Allerede i 1998 blev BellCom udnævnt til Danmarks første Oracle Internet Partner og på dette tidspunkt udviklede og leverede BellCom komplekse, database-drevne internetløsninger til sine kunder. I 1999 blev BellCom solgt til et amerikanst globalt selskab (iPares) og som iPares Denmark arbejdede vi sammen med vore søsterselskaber, fortrinsvis i Norge og Sverige. Du kan læse mere om BellCom-navnet og selskaberne i denne artikel.

Efter at Dot-Com-Boblen brast, gik vores moderselskab ned og vi besluttede at købe vores gode gamle BellCom tilbage igen fra amerikanerne. På dette tidspunkt besluttede vi at fokusere på Open Source, som idag er vores kærneforretning.

I 2006 blev BellComs 4 partnere enige om at skilles og størstedelen af BellComs forretninger blev solgt til BellCom Open Source ApS i Kolding.

BellCom A/S fortsatte i Hellerup og vi har siden ændret vort navn til Q4 Web A/S.

We har gennem årene leveret top profesionelle løsninger til vore mange hundrede kunder i Danmark, Norge og Sverige. Både i den private og den offentlige sektor.

Ledelsen af selskabet har besat en række bestyrelsesposter, såsom hos Internet Brancheforeningen (IBF), Dansk Internetforum (DIFO), DK Hostmaster, MMV-udvalget hos Dansk Industri, Dansk Open Source Selskab (DOSS) og Open Source Leverandørforeningen (OSL).

Vi håber meget at kunne være til service for Jer i fremtiden, hvis I skulle have behov for en IT-løsning.

Tænk over det: Hvad kan Open Source gøre for din forretning?  og  Hvad kan Q4 Web A/S gøre for dig?

Med venlig hilsen

Erik Gravgaard, Adm. Dir.