Open Source software
Hvis der er en ting der er så godt som sikkert med et website - så er det at det vil ændre sig! Med et CMS som Joomla eller WordPress! er det let og enkelt at tilføje eller ændre tekst, billeder, videoer m.m. Du kan redigere og styre indholdet simpelthen blot ved et klik med musen. Yderligere kan du give særlige brugere Webmaster-rettigheder, således at de også kan giver præcis de rettigheder du mener de skal ha' til at redigerer indhold. Lad Q4 Web hjælpe dig med et nyt CMS-web site i dag.

VoIP

asterisk_logo222Asterisk® er den markedsledende Open Source telefon-løsning i verden idag. Den tilbyder fleksibilitet som man i den lukkede proprietære kommunikationsverden kun kan drømme om.  Asterisk giver udviklerne og integratorerne hidtil usete muligheder for at skabe avancerede kommunikationsløsninger … og så oven i købet med den frihed som Open Source software giver.

Asterisk® er frigivet som Open Source under GNU General Public License (GNU/GPL). Asterisk® er den mest populære Open Source telefonsoftware du kan få og Asterisk Communiti’et er de mest indflydelsesrige indenfor VoIP.

Q4 tilbyder at assistere Jer – så også I kan få en professionel VoIP løsning baseret på Asterisk.