Open Source software
Hvis der er en ting der er så godt som sikkert med et website - så er det at det vil ændre sig! Med et CMS som Joomla eller WordPress! er det let og enkelt at tilføje eller ændre tekst, billeder, videoer m.m. Du kan redigere og styre indholdet simpelthen blot ved et klik med musen. Yderligere kan du give særlige brugere Webmaster-rettigheder, således at de også kan giver præcis de rettigheder du mener de skal ha' til at redigerer indhold. Lad Q4 Web hjælpe dig med et nyt CMS-web site i dag.

CRM

SugarCRM genopfinder hvordan teknologi kan hjælpe virksomheder med at styre kunderelationer. SugarCRM, den markedsledende kommercielle Open Source CRM applikation, leverer et sæt af  funktionalitetsrige forretningsprocesser, der forøger effektiviteten af marketingsafdelingen, forbedrer salgsresultaterne forbedrer kundetilfredsheden og giver ledelsen indsigt i forretningsresultaterne.

Støttet af fantastiske samarbejds- og administrationsmuligheder, der indretter sig på hvordan din virksomhed drives, giver SugarCRM  tilfredshed og enthusiasme hos kunder i alle størrelser og brancher.

Q4 er stolt af at arbejde med SugarCRM, og det vil glæde os hvis vi måtte få lov til at assistere Jer med at at arbejde med Jeres CRM-løsning – baseret på en Open Source platform.

De ansatte elsker det

CRM success begynder med brugerne. SugarCRM har designet en CRM applikation der er hurtig, brugervenlig og ovenikøbet sjov at bruge.

Adgangen til SugarCRM sker via en web browser, og derved kan brugerne vælge deres eget design-tema, der passer deres personlige smag og behov. De kan yderligere styre mange informationskilder, bl.a. ved hjælp af Microsoft Outlook integration og indholds syndikering ligesom de kan få adgang til al den information de har brug for så hurtigt som de kan klikke.

iPhone-brugere har yderligere mulighed for at særlig iPhone-apllikation, der giver CRM adgang via telefonen.

Glæden ved at bruge SugarCRM giver helt automatisk en mere organiseret og effektiv salgsstyrke, som derved giver større produktivitet og større gennemsigtighed for ledelsen – for slet ikke at tale om den sikkerhed det giver at uanset om en salgsmedarbejder måtte forlade virksomheden i utide – så har virksomheden alle de værdifulde data liggende i SugarCRM.