Open Source software
Hvis der er en ting der er så godt som sikkert med et website - så er det at det vil ændre sig! Med et CMS som Joomla eller WordPress! er det let og enkelt at tilføje eller ændre tekst, billeder, videoer m.m. Du kan redigere og styre indholdet simpelthen blot ved et klik med musen. Yderligere kan du give særlige brugere Webmaster-rettigheder, således at de også kan giver præcis de rettigheder du mener de skal ha' til at redigerer indhold. Lad Q4 Web hjælpe dig med et nyt CMS-web site i dag.

E-handel

osCommerce er en Open Source basseret online shop e-commerce løsning, der er licensieret under GNU General Public License. osCommerce indeholder en lang række funktioner som gør det muligt at opsætte små som store e-handelsløsninger med ubegrænset antal varer og kunder og systemet gør det muligt for butiksejeren at installere, køre og vedligeholde deres online butik med et minimum af indsats og uden omkostninger, gebyrer, begrænsninger eller licensudgifter.

osCommerce har det største brugersamfund for nogen ehandelsløsning – Næsten 200.000 registrerede brugere, hvilket blandt andet har ført til at der er udviklet mere end 5.000 ekstramoduler til løsningen.

Vi har haft den glæde og det privilegium, at assistere mange kunder med osCommerce baserede ehandels-løsninger. Lige fra de meget simple løsninger der er oppe at stå i løbet af en dag til de meget komplekse, hvor vi skulle integrere osCommerce til et antal eksterne databaser, hvorved løsningerne fik tidstro produkt- og anden data fra vores kundes leverandører m.m.