Open Source software
Hvis der er en ting der er så godt som sikkert med et website - så er det at det vil ændre sig! Med et CMS som Joomla eller WordPress! er det let og enkelt at tilføje eller ændre tekst, billeder, videoer m.m. Du kan redigere og styre indholdet simpelthen blot ved et klik med musen. Yderligere kan du give særlige brugere Webmaster-rettigheder, således at de også kan giver præcis de rettigheder du mener de skal ha' til at redigerer indhold. Lad Q4 Web hjælpe dig med et nyt CMS-web site i dag.

E-learning

Moodle er Open Source licensieret software, som du kan benytte til at skabe interaktive web sites, hvor læreren og eleverne kan kommunikere og samarbejde på en pædagogisk måde.

Moodle projektets fokus er på altid at give lærerne de bedste værktøjer til at styre og give uddannelse/læring, men der er mange måder at bruge Moodle på:

  • Moodle har funktioner, der giver dig mulighed for at skallere til meget store løsninger med hundredetusinde elever – og dog kan Moodle på den anden side også benyttes af en lille folkeskole, kursuscenter eller en hobbylærer.
  • Mange institutioner bruger Moodle som deres platform til at tilbyde online kurser/uddannelser, og andre simpelthen bruger det som et tillæg til deres fysiske kurser (ofte kaldet Blended Learning).
  • Mange af Moodles brugere elsker at bruge de mange aktivitets-moduler (såsom Fora, Wikis, Databaser osv.) til at skabe  samarbejds-samfund omkring deres læring, mens andre foretrækker at bruge Moodle som et værktøj til at levere struktureret indhold til eleverne (som f.eks. standard SCORM pakker) og til at måle læringsresultaterne ved at benytte opgaver og quizer.

Moodle er egentlig en lærings-portal på hvilken du kan bygge din uddannelsesløsning. Nogle kalder denne type Server Applikation for et LMS (Learning Management Systems) andre kalder det for CMS (Course Management Systems), men forkortelsen CMS er normalt forbeholdt Content Management System – så det kan godt blive lidt forvirrende.